Про компанію
TARTA - це десерти за рецептами кращих європейських кондитерів, для тих, хто цінує поєднання класики і вишуканості, готовий до відкриття нових чарівних і вражаючих смаків. У виробництві десертів TARTA закладені інноваційні кондитерські техніки і досвід талановитих кондитерів. Поєднання досвіду, інновацій, таланту, відповідність європейським стандартам - дозволяє TARTA бути творцем трендових смаків для тортів і тістечок.
ЦІННОСТІ TARTA:
ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ
TARTA випікає десерти за рецептами європейських кондитерів, відповідаючи всім строгим виробничим стандартам якості. Поставка інгредієнтів здійснюється сертифікованими постачальниками з України та Європи. Всі інгредієнти проходять строгий вхідний контроль відповідності нормам поставки і терміну придатності. У виробництві продукції використовуються натуральні і свіжі інгредієнти без добавок та підсилювачів смаків, без шкідливих консервантів.
TARTA «ЗАЛЕЖНІСТЬ»
На виробництві TARTA працюють кондитери-технологи високої кваліфікації з великим професійним досвідом. Випікаючи продукцію, кондитера додають головні секретні інгредієнти: серце, турботу, любов. Завдяки секретним інгредієнтів спробувавши хоча б раз продукцію TARTA, ви стаєте TARTA - залежні!
ЕЛЕГАНТНІСТЬ І ВИШУКАНІСТЬ
Десерти TARTA не просто ласощі. Торти і тістечка TARTA - елегантне доповнення для будь-якого заходу від звичайної зустрічі з друзями за чашкою кави до світської вечері. Кожен десерт TARTA це витвір мистецтва, в якому поєднуються мінімалізм, елегантність і оригінальність з витонченими акцентами.
ПРОВОКАЦИЯ І ТРЕНДИ
Сучасного поціновувача солодкого складно здивувати класичними десертами. TARTA покращує і перевершує всі існуючі європейські рецепти завдяки інноваційним технологіям і звичайно ж напрацьованого досвіду. Кондитери TARTA майстерно провокують нові смакові переваги і створюють кондитерські шедеври.
ГНУЧКІСТЬ:
Не велике виробництво TARTA дозволяє бути гнучкими у прийнятті рішень щодо зміни асортименту. Завдяки постійним смачним експерименти TARTA дивує новими смаками які стають трендами кондитерського мистецтва, на сучасному ринку.