FRESH CAKE TECHNOLOGY

FRESH CAKE TECHNOLOGY

FRESH CAKE TECHNOLOGY - унікальна технологія виробництва та упаковки продукції бренду TARTA

інноваційна технологія упаковки для ринку м’яких кондитерських виробів. Дана технологія полягає в створенні модифікованої атмосфери всередині упаковки, що дозволяє зберегти не тільки високу якість продукту, а й його оригінальний смак, текстуру та форму.

Переваги використання FRESH CAKE TECHNOLOGY:

 

Бренд TARTA перший і наразі єдиний в застосуванні Fresh Cake Technology на ринку м’яких кондитерських виробів в Україні.

Використання Fresh Cake Technology дозволило збільшити термін придатності продукції до 12 діб, а деяких навіть до 25 діб без використання хімічних консервантів та антисептиків.

 

Технологічний процес ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ПРИДАТНОСТІ

Спеціально підібраний склад газової суміші дозволяє уповільнити розвиток патогенної флори і зберегти натуральні властивості продукту.

Газова суміш, що застосовується в даній технології є цілком безпечною для життя та здоров’я людини.

Цю технологію широко застосовують і виробники інших продуктових категорій, таких як: м’ясо, риба, бакалія.