ЗАМОРОЖЕННІ КОНДИТЕРСЬКИ ВИРОБИ

ЗАМОРОЖЕННІ КОНДИТЕРСЬКИ ВИРОБИ

ТАРТА СТВОРЮЄ ТРЕНДИ У КОНДИТЕРЬСКОМУ ВИРОБНИЦТВІ

Заморожені кондитерські вироби - ідеальне рішення для супермаркетів, ресторанів та кафе.

Шокова заморозка це технологічний і ефективний холодильний пристрій для швидкої і глибокої заморозки продуктів харчування, що забезпечує тривале збереження смаку, консистенції і корисних властивостей виробів. Для заморозки десертів використовують технологічне обладнання, яке допомагає створювати смачні і корисні кондитерські страви. Бренд TARTA використовує лінійну (тунельну) камеру (шафу) шокової заморозки. Для підвищення швидкості протікання процесу крім потужних теплообмінників до складу агрегатів шокової заморозки (шок фризерів) входять спеціальні вентилятори, що збільшують теплообмін продукту з повітрям. Таким чином забезпечується потужне і рівномірне охолодження продукції, розташованої на всіх полицях завантажувального візка.

ПЕРЕВАГИ МЕТОДУ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ЗАМОРОЖУВАННЯ ВИРОБІВ

Послідовність заморожування та зберігання продукції:

ТЕХНОЛОГІЧНА ІНСТРУКЦІЯ ПІДГОТОВКИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ

 

Умови зберігання:

  • температура -18С
  • закрита тара
  • без доступу повітря
  • повторне замороження забороняється

 

Підготовка виробів перед продажем: